Sfeerimpressie Peru (video)

Op 13 augustus 2017 plaatsen we een blog over onze trip naar Zuid-Amerika. All the way van Indonesië vlogen we letterlijk de hele wereld over om in Lima te landen. Wat een vlucht, we zeiden toevallig van de week nog tegen elkaar dat we dat nooit meer doen: 3 dagen ‘leven’ in vliegtuigen en op vliegvelden.

Nog regelmatig scrollen we door onze externe harde schijf en bekijken we foto’s en video’s die we destijds gemaakt hebben. Vooral video’s stralen een bepaalde sfeer uit die ons toch wel een heimwee gevoel geven. Zonde om alle video’s op de externe schrijf te laten staan, daarom besloot ik met het druilige weer me te settelen achter onze laptop en een video te maken per land. Gewoon ‘een beetje prutsen’, zie hieronder het resultaat.

In deze video zie je onder andere hoe wij Lima bezochten, en daarna in Huacachina de woestijn bezochten (sandboarden was zo tof!), maar ook Machu Picchu en de Colca Canyon komen langs. Die laatste waar we tweeënhalf uur klommen (spierpijn!). Kijk mee in iets meer dan twee minuten hoe wij Peru hebben beleefd:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *