Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze blog. Wij zijn Pim en Jasmijn en staan aan het begin van het grootste avontuur van ons leven. Althans: het grootste avontuur so far ;-).

Een tijd geleden ontstond het idee om een paar maanden in het buitenland te vertoeven. Met onze duikpas, een (te) grote backpack en vol goede moed de wereld ontdekken. Met een big smile indrukken opdoen en herinneringen maken. Oneindig veel “weet je nog toen..”-momenten creëren waar we als tachtigjarig stel ooit mooi op terug kijken.

Maar goed, eerst even terug naar nu. Wie zijn wij eigenlijk? Wellicht ken je ons helemaal niet en heb je ons bij toeval gevonden. Even kort:

Pim (1985) is consultant, en in zijn vrije tijd een echte klusser. Hij is ondernemend, en heeft een compleet huis opgeknapt (alsof het niks is). Houdt van een biertje, en een goed diner. De mountainbike is zijn grootste vriend en zijn abonnementen op Netflix en Spotify worden actief gebruikt. Is nog steeds onder de indruk van het rijden door de Westelijke Sahara.

Jasmijn (1988) is marketing strateeg, houdt van schrijven, goede documentaires (waarna ze vervolgens het internet afstruint voor nòg meer achtergrondinformatie) en lekker eten. Het glas is meestal halfvol, vooral in het weekend ;-). Kan genieten van een dansje, een wijntje en een goed gesprek. Is nog steeds onder de indruk van een blauwe zee.

4 comments on “Over ons”

  1. Wat mega leuk dit Pim en Jasmijn en wat een prachtige website! Ik kan niet wachten op al jullie geweldige verhalen en natuurlijk de fantastische foto’s! Geniet, enjoy en maak geweldige herinneringen. Ik ga jullie nog geen goede reis wensen dat doen we dan maar over twee weken! 😌

  2. Jeempie , wat een goede aanpak en leuke site .Zit goed in elkaar.Ik wens jullie veel reis plezier en geniet natuurlijk ook vooral van elkaar . Gr Falco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *