Wie zijn wij eigenlijk?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze blog. Wij zijn Pim en Jasmijn en staan aan het begin van het grootste avontuur van ons leven. Althans: het grootste avontuur so far ;-).

Een tijd geleden ontstond het idee om een paar maanden in het buitenland te vertoeven. Met onze duikpas, een (te) grote backpack en vol goede moed de wereld ontdekken. Met een big smile indrukken opdoen en herinneringen maken. Oneindig veel “weet je nog toen..”-momenten creëren waar we als tachtigjarig stel ooit mooi op terug kijken.

Maar goed, eerst even terug naar nu. Wie zijn wij eigenlijk? Wellicht ken je ons helemaal niet en heb je ons bij toeval gevonden. Even kort:

Pim (31) is software consultant, en in zijn vrije tijd een echte klusser. Hij is ondernemend, en heeft een compleet huis opgeknapt (alsof het niks is). Houdt van een biertje, en een goed diner. De mountainbike is zijn grootste vriend en zijn abonnementen op Netflix en Spotify worden actief gebruikt. Is nog steeds onder de indruk van het rijden door de Westelijke Sahara en bezocht onder andere Oost- en West-Amerika, Noord Afrika en diverse landen in Europa.

Jasmijn (28) is online marketeer, houdt van schrijven, goede documentaires (waarna ze vervolgens het internet afstruint voor nòg meer achtergrondinformatie) en lekker eten. Het glas is meestal halfvol, vooral in het weekend ;-). Kan genieten van een dansje, een wijntje en een goed gesprek. Is nog steeds onder de indruk van een blauwe zee en bezocht onder andere West-Amerika, Curaçao, Egypte en diverse landen in Europa.

2 comments on “Wie zijn wij eigenlijk?”

  1. Gaaf!!! Ik ga jullie zeker volgen….erg benieuwd naar de avonturen. Alvast een geweldige reis gewenst! Enjoy!! 😃

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *