Het voorstelrondje op de blog is geweest, dus nu kunnen we verder. Want je raadt het al: deze blog is natuurlijk niet zomaar in het leven geroepen. Wat is precies ons plan?

Pim en ik gaan binnenkort een aantal maanden op reis. We willen naar Azië en Zuid-Amerika, en daarna naar misschien nog wel meer plekken. We willen ons eigenlijk niet zo binden aan een planning en een kaart. We zien wel waar we eindigen. Natuurlijk zitten we nu met onze neus in de boeken, struinen we diverse internetfora af en hebben we echt wel in ons hoofd zitten wat we erg graag zouden willen zien. Maar de wereld is zo groot. En onze wensen ook…

Momenteel zitten we diep in de voorbereidingen. De zoektocht naar de ideale backpack is afgerond, to-do’s worden afgevinkt van onze ellenlange lijstjes en we zitten volop in onze trainingen om helemaal ‘in shape’ op reis te gaan (hallo spierpijn! #fitcouple).

Een aantal maanden geleden begon het steeds meer te kriebelen: samen een onvergetelijke reis maken, een aantal maanden vertoeven in het buitenland en just go with the flow. Op deze blog willen we jullie graag meenemen, omdat we weten dat we onze complete sociale kring niet via Skype, WhatsApp en social media op de hoogte kunnen houden. Easyness does it, right? Daarnaast is deze blog natuurlijk heilig voor als we terugkomen, een bron aan herinneringen. En wie weet, inspireren wij anderen om ook deze stap te maken.

Tot later!
Pssst.. volg ons ook op Instagram (@wijreizenrond) en Facebook (@wijreizenrond). 

2 comments on “Ons plan”

  1. Fantastisch dat jullie dit ondernemen. Ben stinkend jaloers. Heel veel plezier en heel veel rijkdom gewenst van alle invloeden van andere landen, volken en culturen

  2. Ik heb zojuist mijn abonnement op de leesmap opgezegd om mij volledig op jullie avontuur te kunnen richten. Ik ben zo benieuwd naar jullie ervaringen en wacht ongeduldig op mooie vakantie kiekjes (met namen na zo’n uitgebreide fototoestel training van Daan) Dus verwacht ik wel updates waar Floortje Dessing nog wat van kan opsteken! Ik wens jullie een fantastisch avontuur en een prachtige rondreis over planet Earth!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *